Optymalizacja kosztu energii oraz pozostałych kosztów przedsiębiorstwa

Optymalizacja kosztów energii

Jeden z kluczowych obszarów kosztowych w każdym przedsiębiorstwie produkcyjnym, czy dużym gospodarstwie rolnym produkującym w szklarniach lub zajmującym się hodowlą np. drobiu. Nasza oferta skierowana jest do klientów korzystających z taryfy biznesowej.

Ceny energii wzrosły o ponad 20% i będą nadal rosnąć, ale można temu zapobiec poprzez optymalizację zakupu energii. Oszczędności naszych klientów sięgają w najlepszych przypadkach nawet 50%. Brzmi zbyt dobrze? Najlepsze jest to, że zapłacą Państwo wyłącznie za efekt. Do analizy potrzebujemy ostatniej faktury. W przypadku sezonowego biznesu lub kilku zakładów, czyli punktów poboru energii będzie to więcej dokumentów. Następnie oszacujemy oszczędności i wprowadzimy zmiany. Zajmujemy się wszystkim od początku do końca, a nasza prowizja jest należna wyłącznie od uzyskanych oszczędności. Mogą Państwo skontaktować się z nami za pomocą formularza lub Call Page.

Wynegocjujemy najlepsze warunki

Jesteśmy brokerem, dlatego mamy dostęp do najlepszych ofert na rynku, niedostępnych dla pojedynczego przedsiębiorcy. Optymalizujemy wszystkie parametry rachunku zarówno po stronie sprzedawcy, jak i dystrybutora (opłaty zmienne i stałe) oraz negocjujemy najniższe ceny. Doradzimy, na jaki czas zawrzeć umowę. Dzięki dużej ilości zawieranych kontraktów mamy znacznie korzystniejsze warunki. Zapraszamy do współpracy!

Optymalizacja pozostałych kosztów

Świadczymy usługi doradcze w zakresie analizy procesów i procedur w przedsiębiorstwach mające na celu ich optymalizację i ograniczenie kosztów. Posiadamy doświadczenie z zakresu doradztwa strategicznego oraz restrukturyzacji przedsiębiorstw stąd możemy skutecznie wesprzeć Państwa w zakresie oceny efektywności procesów zachodzących w przedsiębiorstwie, w przygotowaniu możliwych usprawnień organizacyjnych oraz uproszczeń procesów, a następnie wesprzeć Państwa we wdrożeniu zaproponowanych przez nas zmian w Państwa organizacji.

Telefon / formularz

Wybrane projekty dotyczące optymalizacji kosztów przedsiębiorstwa